• Viatges – Turbulències

    Fa cinc anys, quan vaig viatjar a Singapur durant les vacances de Nadal, vaig comprar uns bitllets que feien escala a Suïssa.

    Després d’estar-hi un mes vaig tornar quan a Europa hi havia tempestes molt fortes. Primer, a l’hora d’aterrar l’avió començava a patir turbulències molt violentes. Vam intentar aterrar a l’aeroport de Zuric, però l’avió va desestabilitzar-se i l’ala de la dreta va tocar a terra. Llavors, el pilot va dirigir l’avió cap a Alemanya. Després, quan havíem volat una hora més, vam aterrar a Munic.

    Al final, molts autobusos van venir a buscar-nos i van portar-nos a Zuric. Menys jo, perquè ja havia perdut la meva connexió i vaig quedar-me a Munic esperant el pròxim vol. Afortunadament em van pagar la nit d’hotel abans del dia de tornar a casa.

    Tiia

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.