• S3 U1 Tasca final. La donació d’òrgans

    Donar òrgans és donar vida

    Tothom és conscient de la importància de donar òrgans. Un gest tan senzill com donar sang ha fet possible que moltes persones amb problemes renals hagin pogut fer diàlisi de transfusió sanguínia. De la mateixa manera moltes persones han pogut millorar la seva qualitat de vida gràcies a la donació d’un òrgan.

    A Catalunya es va batre el rècord de trasplantaments d’òrgans amb 954 en un sol any. Malgrat això, molta població no veu amb bons ulls que sigui obligatori ser donants, es veu més com a fet voluntari de cada individu.

    En canvi, a França, per llei els francesos es converteixen en donants d’òrgans. Els ciutadans que s’hi neguin s’hauran d’inscriure en un registre.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.