• S3 U1 Tasca final. Els aliments transgènics

    Són tan bons els aliments transgènics com diuen?

    Hi ha massa conseqüències negatives darrere de l’ús d’aliments transgènics. Per exemple, fa uns anys que feia un hort ecològic i d’un temps cap aquí el vaig deixar, perquè la terra estava contaminada ja que el veí utilitzava plantes transgèniques.

    Actualment la societat està en contra de l’ús dels aliments transgènics per al consum humà; tot i això, estan d’acord en que les empreses els utilitzin en benefici propi. Encara que hi ha un informe de l’Acadèmia Nacional de Ciències dels Estats Units que no troba cap element que faci pensar que el consum d’aliments transgènics sigui perillós per a les persones, els científics no ho poden confirmar actualment.

    Ara bé, el bestiar menja gràcies a seixanta-nou vegetals modificats genèticament, però al continent només se’n planta un. Així doncs, estem en contra dels aliments transgènics, però, en canvi, els utilitzem quotidianament per la imposició de les empreses alimentàries.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.