• S3 U1 Tasca final. Els aliments transgènics

  Són tan bons els aliments transgènics com diuen?

  Hi ha massa conseqüències negatives darrere de l’ús d’aliments transgènics. Per exemple, fa uns anys que feia un hort ecològic i d’un temps cap aquí el vaig deixar, perquè la terra estava contaminada ja que el veí utilitzava plantes transgèniques.

  Actualment la societat està en contra de l’ús dels aliments transgènics per al consum humà; tot i això, estan d’acord en que les empreses els utilitzin en benefici propi. Encara que hi ha un informe de l’Acadèmia Nacional de Ciències dels Estats Units que no troba cap element que faci pensar que el consum d’aliments transgènics sigui perillós per a les persones, els científics no ho poden confirmar actualment.

  Ara bé, el bestiar menja gràcies a seixanta-nou vegetals modificats genèticament, però al continent només se’n planta un. Així doncs, estem en contra dels aliments transgènics, però, en canvi, els utilitzem quotidianament per la imposició de les empreses alimentàries.

   

 1. Mario

  08 Nov 17
  0:14 #

  Personalment considero que a causa de l’alta demanda de productes agrícoles, tant per l’alimentació de bestiar com per a consum humà ha fet que moltes empreses invertissin diners a desenvolupar productes que fossin més resistents a les plagues i al canvi climàtic. De la mateixa manera, moltes empreses van aprofitar aquesta demanda del mercat per introduir polítiques tòxiques contra el medi ambient i contra la salut de les persones creant productes sintètics pel consum humà tenint com a objectiu final guanyar diners.

  És cert que el planeta no pot produir la quantitat d’aliments suficients per subsistir a la població però això no dóna peu a crear productes que danyin la salut de les persones.
  Crec que el que s’hauria de fer és una conscienciació a escala mundial sobre el consum sostenible i el no malbaratament dels productes.
  Disposem d’uns recursos limitats i haurem d’aprendre a cuidar-los i aprofitar-los tant com sigui possible.

 2. Mario

  08 Nov 17
  0:44 #

  Personalment considero que a causa de l’alta demanda de productes agrícoles, tant per l’alimentació de bestiar com per a consum humà ha fet que moltes empreses invertissin diners a desenvolupar productes que fossin més resistents a les plagues i al canvi climàtic. De la mateixa manera, moltes empreses van aprofitar aquesta demanda del mercat per introduir polítiques tòxiques contra el medi ambient i contra la salut de les persones creant productes sintètics pel consum humà tenint com a objectiu final guanyar diners.

  És cert que el planeta no pot produir la quantitat d’aliments suficients per subsistir a la població però això no dóna peu a crear productes que danyin la salut de les persones.
  Crec que el que s’hauria de fer és una conscienciació a escala mundial sobre el consum sostenible i el no malbaratament dels productes.
  Disposem d’uns recursos limitats i haurem d’aprendre a cuidar-los i aprofitar-los tant com sigui possible.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>