• S3 U1 Tasca final. Les dietes miraculoses

  Les dietes miraculoses no existeixen

  Les dietes que anuncien els mitjans de comunicació, són un frau o la solució de problemes d’obesitat? És un dilema d’aquesta societat, ja que aprimar-se s’ha convertit en un fenomen internacional.

  Sobre la meva experiència, puc dir que ha estat negativa. Em vaig comprar les pastilles per cremar greix i eliminar toxines i em varen provocar mal de cap i d’estómac, sensació de molta calor i diarrees. No vaig perdre més que 40 € que vaig pagar pel pot de pastilles.

  Cal destacar que la majoria de la societat catalana assegura que són un frau perquè es basen en la venda d’un producte, aprofitant-se del desig de tenir un cos perfecte. Cada persona té la seva problemàtica personal. A més a més, aquests productes no sabem quins elements els componen ni com respondrà el nostre cos. També és important saber qui controla els efectes en la salut d’aquests productes miraculosos.

  L’Associació Espanyola de Dietistes Nutricionistes qualifica la dieta Dukan de “frau i d’il·legal”.

  Com a conclusió, no es tracta tant de fer règim com d’aprendre a tenir una dieta equilibrada que ens permeti nodrir-nos, però sense ingerir un excés de greixos, com assegura la terapeuta Mayca Gómez.

  Finalment, la clau per perdre pes passa necessàriament per tenir una alimentació equilibrada i fer exercici.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.