• S3 U1 Tasca final. Les dietes miraculoses

  Les dietes miraculoses no existeixen

  Les dietes que anuncien els mitjans de comunicació, són un frau o la solució de problemes d’obesitat? És un dilema d’aquesta societat, ja que aprimar-se s’ha convertit en un fenomen internacional.

  Sobre la meva experiència, puc dir que ha estat negativa. Em vaig comprar les pastilles per cremar greix i eliminar toxines i em varen provocar mal de cap i d’estómac, sensació de molta calor i diarrees. No vaig perdre més que 40 € que vaig pagar pel pot de pastilles.

  Cal destacar que la majoria de la societat catalana assegura que són un frau perquè es basen en la venda d’un producte, aprofitant-se del desig de tenir un cos perfecte. Cada persona té la seva problemàtica personal. A més a més, aquests productes no sabem quins elements els componen ni com respondrà el nostre cos. També és important saber qui controla els efectes en la salut d’aquests productes miraculosos.

  L’Associació Espanyola de Dietistes Nutricionistes qualifica la dieta Dukan de “frau i d’il·legal”.

  Com a conclusió, no es tracta tant de fer règim com d’aprendre a tenir una dieta equilibrada que ens permeti nodrir-nos, però sense ingerir un excés de greixos, com assegura la terapeuta Mayca Gómez.

  Finalment, la clau per perdre pes passa necessàriament per tenir una alimentació equilibrada i fer exercici.

 1. Vicenç

  25 Oct 17
  11:48 #

  ewrewt we wtwe twtwtewç etewt

 2. Fernando fake

  25 Oct 17
  11:50 #

  rereregvsdts d drt r rt rtr

 3. Anna Núñez

  29 Oct 17
  14:43 #

  COMENTARI DEL BLOC

  Les Dietes Miraculoses

  Per sort, estic totalment en contra de les dietes miraculoses i a favor de l’opinió de l’article.A casa meva, l’única vegada que hem sentit a dir la paraula “dieta” ha estat perquè algú de la meva família estava malalt.

  No defensaré mai una publicitat fraudulenta que de mica en mica i contínuament ens bombardegen amb dietes miraculoses com ara la Dukan, pastilles, etc.Totes elles ens conviden d’una manera captivadora i enganyosa a provar-les. En fi, el conte de no acabar! A tot això si li afegim que ens sobren uns quilets i a més a més que la nostra autoestima està per terra, llavors pla! Serem una presa fàcil de dominar. S’ha acabat de fer el peixet i plantar cara d’una vegada per totes! Hem de saber dir no!

  Tinc la certesa de que no existeixen dietes ni productes màgics per aconseguir controlar el pes. Això ho hem de tenir molt clar. La primera lliçó que hem d’aprendre és estimar-nos més. Llavors amb uns bons hàbits en l’alimentació, fer esport amb esforç i constància, perquè si no és així, no servirà de res. Tot aquest conjunt serà el millor remei per poder gaudir del nostre aspecte físic i de la salut.

 4. Tamara

  29 Oct 17
  19:39 #

  Sovint els mitjans de comunicació ens bombardegen amb imatges de persones amb unes mesures “perfectes” i ens veiem en l’obligació d’entrar en aquest patró per agradar als altres, ens adentrem en un món fosc de fustració i exclavitud, sense adonar-nos del més important….agradar-nos a nosaltres mateixos.
  Independenment del que ens vulguin vendre, hem de tenir conciencia a l’hora d’escollir quin tipus de dieta volem seguir.
  Les dietes miraculoses també conegudes com les dietes ioió, són aquelles en les que recuperes el pes tan ràpid com el perds.
  Amb la meva opinió, la millor manera per començar a perdre pes és fer una dieta sana i equilibrada a ser posible en mans de professionals, acompanyat d’esport i fer-ho en un moment en el que estem tranquils i no tenir presa per arribar al nostra objectiu.

 5. Hellen

  14 Nov 17
  20:10 #

  Les Dietes Miraculoses

  És veritat que en la nostra societat hi ha una tendència cada vegada més gran d’obesitat. I també sabem que això és preocupant per la salut, ja que pot provocar malalties greus a llarg termini.
  Estic d’acord amb l’article que aquesta polèmica no es pot solucionar amb dietes anunciades pels mitjans de comunicació. No se sap de què estan composades ni els efectes que poden donar. L’exemple de l’autora ens expliquen prou el que pot passar.
  Els anuncis del televisor ens donen informació contradictòria. Surt un anunci de “fast food” i a continuació un anunci d’un cos ideal a través d’una certa dieta.
  Per aprimar-se cal descartar aquesta informació dels mitjans de comunicació. Només amb exercici físic regular i amb una alimentació equilibrada pots trobar la teva salut. I en cas que fos necessari caldria consultar una especialista.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Anonymous: Decidme comparacions amb un plom, sisuplau
 • Vhina: Ola soc cuina y bui myllurar mave urtografya grasias
 • anonim: sou uns estupits no pareu de insultar cuan aquesta pallina su a currat
 • ola k fes: ol em dik fez i bink a miyorar la meba ortugrafia kom el katala de pura sank esperu ke ma ajudeu sisplau...
 • katala de pura sank: ola von dia binc a miyorar la meba ortografia y no sè com funsiona akesta ueb. grasies

Núvol d'etiquetes

adjectiu adverbis avaluació català occidental coma cuina dos punts essa sonora essa sorda eufemismes intermedi 2 la x lèxic morfologia o/u àtones ortografia preposicions punt qüestionari signes de puntuació sintaxi situacionals Suficiència 1 Suficiència 3 textos descriptius toponímia Unitat 1 valencià velarització verbs Vocal neutra