• S3 U1 Tasca final. Les medicines alternatives

    El poc reconeixement de les medicines alternatives

    Les medicines alternatives poden curar, pal·liar, camuflar un refredat, però no una complicació major, com una operació. Cal la medicina convencional.

    Us explicaré el meu cas, operat de lligament creuats i menisc. Com a medicina alternativa em van donar cremes i gels naturals abans de saber l’abast de la lesió. Tot això va ésser insuficient, ja que al ser més greu la medicina alternativa no m’ho va curar.

    En l’actualitat hi ha diverses opinions sobre les medicines alternatives i cultures, com ara la xinesa, l’asiàtica, són més propenses a utilitzar-les; en canvi, a Europa és on la població tendeix més a la medicina convencional. Per exemple, la Facultat de Medicina ha fet un informe desfavorable al màster d’homeopatia per la falta de base científica.

    Hi ha teràpies que probablement poden funcionar, però al final apostem per la medicina convencional.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.