• S3 U1 Tasca final. Les medicines alternatives

  El poc reconeixement de les medicines alternatives

  Les medicines alternatives poden curar, pal·liar, camuflar un refredat, però no una complicació major, com una operació. Cal la medicina convencional.

  Us explicaré el meu cas, operat de lligament creuats i menisc. Com a medicina alternativa em van donar cremes i gels naturals abans de saber l’abast de la lesió. Tot això va ésser insuficient, ja que al ser més greu la medicina alternativa no m’ho va curar.

  En l’actualitat hi ha diverses opinions sobre les medicines alternatives i cultures, com ara la xinesa, l’asiàtica, són més propenses a utilitzar-les; en canvi, a Europa és on la població tendeix més a la medicina convencional. Per exemple, la Facultat de Medicina ha fet un informe desfavorable al màster d’homeopatia per la falta de base científica.

  Hi ha teràpies que probablement poden funcionar, però al final apostem per la medicina convencional.

 1. Virginia Guillén Montilla

  29 Oct 17
  23:32 #

  Estic en contra d’aquest article i a favor de les medicines alternatives, sobre tot, de l’homeopatia. La meva experiència reforça la defensa de la meva postura. No parlem d’enfermetats greus, que necessiten una medicació especial, parlem de refredats, grips, petites infeccions d’oïda….
  L’homeopatia et cura i no es carrega el teu sistema immunològic, tot al contrari, t’ho reforça, cosa que no fa la medicina tradicional perquè et debilita deixant les portes obertes als virus i bactèries.
  Diuen els que estan en contra d’aquesta medicina que està tot en el cap de les persones que la prenen i per això es curen. Però els nens pensen que es poden curar?, i els animals?.
  Aquesta teoria cau per ella sola.
  La meva filla i jo mateixa ens mediquem amb homeopatia i us puc assegurar que funciona, us animo a probar-la.

 2. Angela Turon

  15 Nov 17
  17:11 #

  Tema: Les medicines alternatives
  Tesi: Confiar o no en la medicina alternativa
  Títol: Medicina alternativa o tradicional!
  Personalment vaig tenir una experiència amb medicina alternativa. Va ser amb una persona que considera que los símptomes de les malalties són expressions del cos en resposta a algú conflicte creat per la ment. Així, poden venir inclòs de emocions passades en la infància o en el úter matern.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Anonymous: Decidme comparacions amb un plom, sisuplau
 • Vhina: Ola soc cuina y bui myllurar mave urtografya grasias
 • anonim: sou uns estupits no pareu de insultar cuan aquesta pallina su a currat
 • ola k fes: ol em dik fez i bink a miyorar la meba ortugrafia kom el katala de pura sank esperu ke ma ajudeu sisplau...
 • katala de pura sank: ola von dia binc a miyorar la meba ortografia y no sè com funsiona akesta ueb. grasies

Núvol d'etiquetes

adjectiu adverbis avaluació català occidental coma cuina dos punts essa sonora essa sorda eufemismes intermedi 2 la x lèxic morfologia o/u àtones ortografia preposicions punt qüestionari signes de puntuació sintaxi situacionals Suficiència 1 Suficiència 3 textos descriptius toponímia Unitat 1 valencià velarització verbs Vocal neutra