• S3 U1 Tasca final. L’automedicació

  El consum dels medicaments

  L’automedicació pot perjudicar seriosament la salut. Un  medicament pot anar bé per a una persona però potser no dona els mateixos efectes per a una altra. Per això, si tens preocupacions de salut o dolor de fa dies, és millor anar al metge.

  En canvi, més de 400 fàrmacs per a símptomes lleus deixaran d’estar finançats per la sanitat pública. És a dir que la responsabilitat del consum del medicaments serà pròpia de cadascú. A més a més, sembla que hi ha una barrera o mandra a l’hora de consultar un metge ja que vuit de cada deu internautes recorren a la xarxa per obtenir informació sobre temes de salut, més i tot que als professionals mèdics.

  La temptació d’automedicació pot resultar massa fàcil. Per exemple, un pacient va rebre antibiòtic del metge. No es va acabar les pastilles i al cap d’uns mesos va creure que necessitava l’antibiòtic i el va prendre sense consultar al metge.

  Cal evitar aquesta situació. Per tant, el consum de medicaments ha de ser controlada. El metge pot decidir el millor per a la seva salut.

 1. Albert

  27 Oct 17
  10:37 #

  La meva opinió sobre el consum dels medicaments, crec que vivim en una societat on hi ha un gran nivell d’estrés. Això fa que qualsevol acció que fem volguem una resposta ràpida.
  L’automedicació es un exemple, al moment que el nostre cos té les defenses baixes tenim tres opcions; en primer lloc buscar medicaments dins la farmaciola de casa, en segon lloc anar a la farmàcia on al mateix temps podem aprofitar per demanar assesorament, i per últim al metge, on la visita serà més llarga abans haurem de buscar la targeta sanitaria i demanar hora.
  D’altra banda vull dir que el finançament de la sanitat pública va de baixa ja que uns 400 fàrmacs de sintomes lleus deixaran de ser subencionats
  Per últim dir el 80% dels usuaris de la xarxa d’internet la utilitza per fer consultes de sanitaries

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>