• Intermedi 1. Presentacions

  La Sanda és de Romania. Té 41 anys i viu a Celrà. Ella estudia i la seva afició és ballar. (Anna)

  El meu company es diu Mario i va néixer a Cuba. Té 58 anys. Viu a Girona des de fa 10 anys. Treballa per a l’Ajuntament de Girona. Una de les seves aficions és el cinema. (Diana)

  Ell es diu Josep. Ell és de Banyoles. Té 37 anys. Ell viu a Banyoles. La seva professió és jardiner. Les seves aficions són bicicleta i esquí. (Werner)

  La Càndida m’ha dit que és de Salt. El seu lloc d’origen és Alpens. No és massa gran, Només té 65 anys. Ara per ara fa el que vol perquè s’ha jubilat. Des que s’ha jubilat llegeix i se’n va a caminar. (Teia)

  La Teia m’ha dit que és de Granada. Als seus 55 anys està molt vital. Viu a Banyoles i coneix l’Empordà. La seva feina és gratificant. Li agrada anar a caçar bolets i fer rutes i fotos. (Càndida)

  La Maite és nascuda a Barcelona. Té 54 anys. Viu a Salt. És cambrera. Les seves aficions són ballar, anar al cinema, passejar, nedar i llegir. (Mercè)

  La Mari Àngels viu a Catalunya. Té quaranta-set anys. Viu a un poble i es dedica a la jardineria. Li agrada caminar. (Volodymir)

  La Mercè és de Barcelona. La Mercè té 69 anys. Viu a Caldes de Malavella. És infermera i està jubilada.Li agrada ballar, nedar, passejar i llegir. (Maite)

  El nom del meu company és Toni. Viu a Canet d’Adri i té 43 anys. Treballa a l’Ajuntament. Té entre les seves aficions anar en bici i córrer amb la família.

  L’Anna és de Santa Coloma. Té trenta anys. Viu a Girona. Es dedica al taller. La seva afició és el futbol. (Wendy)

  En Joaquim és de Bordeus. Té 50 anys. Viu a Salt. Ara està a l’atur. Li agrada anar amb bicicleta i nadar. (Lina)

  La Lina ha nascut a Colòmbia. Ara té 27 anys. Resideix actualment a Salt. Està a l’atur. Les seves aficions són el futbol, caminar i escoltar música. (Joaquim)

  En Werner és d’Alemanya. Té 59 anys. Viu a Caldes de Malavella. Està jubilat. Les aficions que té són el bricolatge i la natació. Josep)

  La Isabel és de Cuba. Té 58 anys. Actualment viu a Girona. Ara mateix no treballa. Li agrada anar al cine, parlar i estar amb la família. (Toni)

  La meva companya es diu Sofía. És nascuda a l’Argentina. Viu a Sarrià de Ter. Té 44 anys. li agrada la jardineria i per això treballa de jardinera. també li agrada escoltar música i ballar tango. (Paula)

  La Paula va néixer a l’Equador. És més jove que jo, té 42 anys. Ara viu a Salt. Es dedica a fer feines de neteja d’oficines. li agrada fer senderisme, natació i ioga. (Sofía)

  L’Andrés va néixer a Alcalá de Henares. Té 30 anys. Viu a Girona. La seva feina és de funcionari. Les aficions de l’Andrés són la música i tocar el saxo. (Ester)

  En Simón té nacionalitat espanyola i ha nascut a Granada. En Simón té 43 anys i viu a Girona fa 7 anys. Ell és professor de dansa. Li agrada molt jugar a tenir i veure sèries. També m’explicava que, encara que tingui 43 anys, té esperit jove. (Elsa)

  Ella es diu Elsa i és d’Hondures. Té 24 anys i el seu esperit és molt jove. Viu a Salt i treballa d’assistenta domiciliària i també en un CRAE, que és un centre de nens. Li agrada molt muntar a cavall i anar en bicicleta. (Simón)

  La Wendy ve d’Hondures. Té 34 anys i viu a Girona, a Salt. És mestra, però aquí no ha practicat. Li agrada molt llegir. (Sanda)

  En Vladimir és d’Ucraïna. Té 63 anys. Viu a Salt. Ara no treballa. Li agraden els esports. (M. Àngels)

  La meva companya es diu Ester i és de Girona. Té 41 anys. L’Ester viu a Girona. Treballa com a perruquera. Les seves aficions són llegir i escoltar música. (Andrés)

  La meva companya es diu Diana i és procedent d’Hondures. Té 33 anys i viu a Girona. És estudiant i com aficions li agrada llegir molt. (Mario)

   

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.