• I Concurs de poesia breu de la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona

  Escrit per el 29 de març del 2011 a les 11:33 a: General

  Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, la delegació de Sant Martí va organitzar el primer concurs de poesia breu adreçat als alumnes dels cursos de català. El 21 de març, aprofitant la jornada dedicada al gènere, es va celebrar l’acte de lliurament de premis.

  El concurs es va organitzar en dues categories: bàsic–elemental i intermedi–suficiència. L’èxit de participació de l’alumnat i la col·laboració del GRUP FOCUS, el restaurant Casa Aliaga i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, van fer possible la celebració de l’acte de lliurament de premis. Aquests van consistir en: dues entrades per a dues persones als teatres Romea i Condal; un dinar per a dues persones al restaurant Casa Aliaga; un dinar per a dues persones a L’H@m, el restaurant de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, i dos lots de llibres. Els guanyadors van recitar els poemes premiats durant la cerimònia, que va finalitzar amb un piscolabis.

  El prop de centenar de poemes dels qui van participar en el concurs, un exemple d’escriptura creativa aplicada a l’aprenentatge del català, estan exposats a la seu de la delegació de Sant Martí, on es podran visitar fins al 30 d’abril de 2011.

  Recull de poesies
  Imatges de l’exposició i la lectura de poemes

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos