• La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona celebra el Dia Mundial de la Poesia amb Sílvia Bel

  Escrit per el 29 de març del 2011 a les 15:11 a: General

  Sílvia Bel, autora del recull de poemes L’esbós, es va reunir amb alumnes de la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi a l’AC Casa Orlandai per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. Enmig d’un ambient amè i distès, l’escriptora i els assitents a l’acte van compartir una estona de lectura i posada en escena.

  Durant l’acte, Bel va explicar els seus inicis en el món de la poesia i el seu procés creatiu. L’autora va escollir a l’atzar uns quants poemes que va llegir i representar. Els alumnes que hi van participar també es van animar a llegir en veu alta poemes del recull.

  L’esbós és un poemari publicat per 7 de Quatre Edicions, prologat per M. Àngels Cabré i il·lustrat per Alícia Billon, que recull en forma de poemes sentiments, experiències quotidianes i d’actualitat.

  Aquí podeu llegir un parell de poemes del llibre

  Entra al blog de l’autora

  Imatges de L’esbós

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos