• L’Eixample obre una finestra a la poesia

  Escrit per el 31 de març del 2011 a les 17:44 a: General

  Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, la delegació de l’Eixample ha creat La Finestra Poètica, una mostra de poemes aportats per l’alumnat dels seus cursos.

  L’elaboració de La Finestra Poètica va motivar la creativitat literària dels alumnes dels diferents nivells de català, tal com es pot veure a l’exposició ubicada a la delegació. Dins d’aquesta finestra s’ha inclòs El Racó del Poeta, que pretén donar a conèixer, setmanalment, poetes de diverses nacionalitats com: Montserrat Abelló, Seamus Justin Heaney, Konstantin Kavafis, Eugenio Montale, Anna Akhmàtova…

  Tenint en compte l’elevada participació en l’activitat, la mostra seguirà exposada fins a Sant Jordi.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos