• Dia Mundial de la Poesia a Vic

  Escrit per l'01 d'abril del 2011 a les 11:46 a: Dia Mundial de la Poesia, General

  El dia 21 de març, a la Biblioteca Joan Triadú, es va celebrar el Dia Mundial de la Poesia. Alumnes del SLC de Vic van recitar el poema de Marta Pessarrodona Poesia: una visió personal , en vuit llengües diferents : Núria Colomer (català), Aliaksandra Tarasenka (anglès), Loredana Szabo ( romanès), Kaoutar el Ouazzi Bouyazien (àrab), Xinqiang Zhu (xinès), Tijana Smudja (serbi), Marta Fernández (gallec) i Diana Patricia Rodríguez (castellà).
  Posteriorment es va fer la xerrada-col•loqui “Poesia, paraula, home”, a càrrec de Lluís Solà.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos