• El Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès participa en la celebració del Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 12 d'abril del 2011 a les 12:05 a: General

  Cinc persones, alumnes dels cursos de català i participants al programa Voluntariat per la llengua, van col·laborar en la celebració del Dia Mundial de la Poesia, a Vilafranca del Penedès, el dia 21 de març passat. L’acte va tenir lloc en ple carrer de Sant Joan, al centre de la vila. El grup Ara és Demà (veu i guitarra) va llegir el poema de Marta Pessarrodona que aquest any s’havia escollit per commemorar la Diada i va interpretar obres d’altres d’autors. La intervenció del Servei de Català va anar a càrrec de persones catalanes, argentines i marroquines, que van recitar poemes de Maragall, Narcís Comadira -en aquest cas en àrab i català- i una poesia escrita per una de les persones que va participar en la celebració.

  A tot Catalunya, la celebració del Dia Mundial de la Poesia és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i Unescocat, i, en el cas de Vilafranca, hi va col·laborar l’entitat K poètika: eskamot kultural.

1 comentari

 1. FRANCESCA BLANCH

  06 jul. 13
  20:43 #

  Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos