• Rifa poètica al barri de Roquetes de Barcelona

  Escrit per el 14 d'abril del 2011 a les 17:11 a: General

  El 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, els alumnes del curs de català de nivell B3 del Centre Cultural Ton i Guida van muntar un recital poètic en forma de rifa. L’acte es va desenvolupar al mateix centre per tal que tothom qui volgués hi pogués participar. Uns dies abans, a la classe, s’havien treballat els poemes de la Joana Raspall, el seu significat, la seva pronúncia, etc. Cada alumne va triar el que més li havia agradat i el dia de la rifa va sortir a l’escenari a llegir-lo a mesura que anaven traient els seu número.

  La rifa va anar molt bé ja que, malgrat els nervis, els alumnes van confessar la seva satisfacció per haver llegit uns versos en català davant de tanta gent i que el públic els entengués, fet que va significar un repte per a la majoria. D’altra banda, el recital va tenir una bona acollida al barri, ja que també s’hi van afegir unes quantes persones més que se n’havien assabentat i, fins i tot, els mateixos treballadors del Ton i Guida.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos