• Poesia en viu a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura

  Escrit per el 15 d'abril del 2011 a les 13:28 a: General

  Més de 60 lectors van participar en la lectura de poemes escollits o creats per ells mateixos a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura del CNL de Barcelona en el marc del Dia Mundial de la Poesia celebrat el 21 de març d’enguany.

  Des de les 11 del matí fins prop de les 9 del vespre, el pati de carruatges d’aquest espai va ser l’escenari de lectures, algunes cantades i altres representades, que va transportar a tothom qui ho va presenciar al món màgic i íntim de les realitats expressades en forma poètica. Entre els participants hi havia alumnat i professorat del CNL de Barcelona, persones vinculades al món de la llengua i la cultura, i ciutadans i ciutadanes de Barcelona que es van acostar a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura per celebrar la diada. Català, castellà, anglès, italià, urdú, àrab, francès, portuguès, alemany, xinès o suahili, la varietat lingüística va amanir la seqüència de textos, donant lloc a una improvisada mostra de poesia intercultural.

  D’altra banda, al passeig central de l’edifici es van habilitar uns plafons sobre els quals es van anar penjant al llarg de la jornada poemes de tots els estils i llengües. El textos van configurar l’exposició Un mar de versos amb què la delegació de Ciutat Vella va voler commemorar aquesta dia.

  Aquí pots veure una mostra de la lectura pública

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos