• Alumnes pakistanesos del CNL de Badalona i Sant Adrià fan haikus en català

  Escrit per el 26 d'abril del 2011 a les 12:50 a: General


  Aquesta activitat del CNL de Badalona i Sant Adrià es va fer en un curs de B1 de nois i noies pakistanesos de 17 a 19 anys que fa menys d’un any que viuen a Catalunya. L’activat es va fer per participar en un concurs literari de Sant Jordi i vam decidir que el més fácil per a ells seria fer uns haikus (forma d’expressió poètica d’origen japonès amb tres versos). Per això, els joves van triar quatre fotografies d’internet i després a la classe, a partir de les imatges, es va fer una pluja de paraules. La professora les va escriure a la pissarra i els alumnes, individualment, van redactar els haikus.

  Aquí teniu els textos de tots els haikus que es van escriure.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos