• Coneixent Miquel Martí i Pol

  Escrit per el 13 de maig del 2011 a les 12:29 a: General

  El passat dimarts dia 12 d’abril els participants dels clubs de lectura fàcil de les biblioteques de Cornellà de Llobregat es van reunir a la Biblioteca Marta Mata per conèixer i conversar amb Carme Pérez Arnau, autora del llibre No estem mai sols: conèixer Miquel Martí i Pol.

  A l’acte, a més a més de l’escriptora, hi van assistir els assistents dels clubs; Clara Ruiz, tècnica del Servei Lingüístic de Comissions Obreres; Mireia Estapé, conductora dels clubs de lectura fàcil a les biblioteques de Cornellà; Anna Sàlvia, directora de la Biblioteca Marta Mata i Dolors Frutós, coordinadora del Servei Lingüístic de Comissions Obreres.

  Després d’haver llegit i treballat el llibre tots els participants del club tenien moltes ganes de conèixer l’autora i fer-li preguntes sobre com era Miquel Martí i Pol, a qui va conèixer en persona.

  Carme Pérez Arnau va explicar algunes anècdotes sobre l’amistat que l’unia a Martí i Pol i va elogiar la força i la vitalitat que el poeta transmetia a través de les seves poesies.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos