• La poesia, protagonista de l’acte de final de curs a Tortosa i el Baix Ebre

  Escrit per l'01 de juliol del 2011 a les 19:11 a: General

  El 30 de juny va tindre lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (BMD) de Tortosa l’acte de cloenda dels cursos de català per a adults 2010-2011 del Consorci per a la Normalització Lingüística impartits a la ciutat de Tortosa i a la comarca del Baix Ebre.

  Durant l’acte es va lliurar prop d’una setantena de certificats a l’alumnat que ha cursat nivells oficials de llengua catalana en els cursos organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Es van fer cinc reconeixements als alumnes que han obtingut millors qualificacions en cada nivell d’aprenentatge. A més a més, es va fer una menció especial a l’alumne més implicat amb el centre i amb l’ús de la llengua catalana, Davide Latocca, que va oferir a tots els assistents un tast de la seva poesia escrita en català.

  L’acte va ser presidit per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; pel director dels Serveis Territorials de de Cultura a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferrer Celma, i per la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid, amb l’assistència del director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, Jordi Duran, i l’equip de tècniques de Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre.

  L’acte va finalitzar amb un berenar de cócs típics de les Terres de l’Ebre per a tots els assistents.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos