• Concurs “Haikualaula”, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 13 de març del 2012 a les 13:30 a: General

  OBJECTIUS

  CONCURS “HAIKUALAULA”

  En el marc de l’Any de la Paraula Viva, que impulsa l’Institut d’Estudis Catalans, el Consorci per a la Normalització Lingüística crea el concurs “Haikualaula” perquè l’alumnat dels cursos de català i els voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua participin en el Dia Mundial de la Poesia amb la creació de haikus.

  BASES GENERALS

  Base 1a.- Característiques generals

  El concurs es du a terme a la xarxa social Facebook, a l’espai: http://www.facebook.com/paraulahaikus

  La llengua emprada ha de ser la catalana.

  El concurs és només de haikus i en queda exclòs explícitament qualsevol altre gènere literari o poètic.

  Els haikus s’hauran d’elaborar tenint en compte els aclariments descrits a:
  http://www.slideshare.net/cpnlcat/haikualaula

  Base 2a.- Condicions de participació

  Pot participar-hi qualsevol persona que, entre l’1 de gener de 2011 i el 21 de març de 2012, hagi assistit a un curs del CPNL en qualsevol de les modalitats presencials, semipresencials amb el Parla.cat o a distància, o que hagi estat o sigui participant en el programa Voluntariat per la llengua.

  Base 3a.- Funcionament

  El concurs finalitza a les 23.59 h del dia 22 de març. Després de valorar la qualitat i l’originalitat de les aportacions, un jurat de cinc persones d’entre el CPNL i la Direcció General de Política Lingüística escollirà el primer guanyador i dos finalistes.

  La pàgina de Facebook és oberta a les aportacions de tothom, però només es tindran en compte per participar en el concurs aquelles persones que siguin alumnes del CPNL i participants del programa Voluntariat per la llengua.

  Base 4a.- Premis

  El primer premi consistirà en una tauleta digital, un carnet del Club TR3SC i un lot de llibres de poemes.

  El premi per als dos finalistes consistirà en un carnet del Club TR3SC i un lot de llibres per a cadascú.

  Base 5a.- Veredicte final i lliurament dels premis

  El veredicte final del concurs es comunicarà a la persona interessada mitjançant un missatge directe o via Facebook i es publicarà al web del CPNL i a la pàgina Facebook el dia 17 d’abril. En el veredicte final, s’hi inclouran els noms dels finalistes i el de la persona guanyadora.

  El lliurament dels premis es farà en un acte públic en el marc de les celebracions de cloenda de l’Any de la Paraula Viva

  Bases del concurs

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos