• Èxit de participació al taller de poesia creativa de Gràcia

  Escrit per el 29 de març del 2012 a les 13:02 a: General

   

  La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona va celebrar, en col·laboració amb els Lluïsos de Gràcia, el Dia Mundial de la Poesia, amb un taller de poesia creativa conduït per la poetessa Sònia Moll, que va comptar amb la participació d’una trentena de persones.

  A l’inici del taller hi va haver un petit col·loqui sobre la creació i la lectura poètiques. Els alumnes de català que hi van participar van tenir ocasió de crear les seves pròpies composicions a partir dels versos de Sònia Moll i després van crear-ne d’altres a partir de versos de poetes catalans com Joan Margarit (Sanaüja), Teresa Pascual (Gandia), Ponç Pons (Alaior) i Màrius Sampere (Barcelona). Per acabar van recitar poesies, algunes de les quals de collita pròpia.

  Web del Dia Mundial de la Poesia

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos