• Celebrem Sant Jordi 2012 al CNL de Lleida. Sonets de Shakespeare

  Escrit per el 02 de maig del 2012 a les 12:40 a: General

  Els alumnes del CNL de Lleida celebren la Diada de Sant Jordia amb un recital poètic al Cafè del Teatre de l’Escorxador.

  Aquest any han retut homentage a William Shakespeare, del qual han recitat alguns sonets. A més a més, el recital, en què han participat alumnes de nivell bàsic, elemental i suficiència, també ha comprès diàlegs de Romeo i Julieta, versos d’El rei Lear i fragments d’El somni d’una nit d’estiu. Els recitadors, dirigits pel professor i poeta Amat Baró, han estat: Ekaterina Ivanova, Enrique Díaz, Luz García, Alla Yudina, Héctor Navarro, Moulay El Youssoufi, Renata Kostova, Lola Llanos,, Úbal Revuelto, Maria Forcada, Maria Borisova, Maria Eugenia García, Aluspear, Glòria Boldú, Jordi Molina, Natasha Kornilova i Max Argenté.

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos