• Les parelles lingüístiques d’Igualada participen al Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 22 de març del 2013 a les 12:31 a: Dia Mundial de la Poesia, Dia Mundial de la Poesia 2013

  Dins dels actes que organitza la Biblioteca d’Igualada per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, algunes parelles lingüístiques de la comarca de l’Anoia van voler col·laborar en la lectura de poemes que es va dur a terme ahir, 21 de març de 2013. Una cinquantena de persones d’entre totes les edats van llegir poesies d’avui, d’ahir i d’arreu. Entre els participants sis parelles lingüístiques que van oferir-nos poemes com Calendari, de Miquel Martí i Pol, Idil·li de gossos de Josep Maria Folch i Torres o La sardana, de Josep Carner, entre d’altres. Els aprenents del programa Voluntariat per la llengua, provinents del Marroc, Romania i l’Argentina, van llegir en català juntament amb el seu voluntari lingüístic, que els va orientar i encoratjar.

  FotoDMP1

   

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos