• Omplim Castelldefels de poesia

  Escrit per el 22 de març del 2013 a les 18:47 a: Dia Mundial de la Poesia 2013

  foto poesia ok

  Per tal de commemorar el Dia Mundial de la Poesia, des del Servei Local de Català de Castelldefels vam decidir omplir la població de versos. Així doncs, alumnat  i professorat vam seleccionar un parell de versos dels poemes que més ens agraden i els vam repartir per diferents punt de la ciutat per alliberar-los i donar-los a conèixer a altres ciutadans.

  Molts dels versos alliberats són d’autors que aquest any estan d’aniversari, ja que els vam treballar prèviament a l’aula a partir de diferents propostes segons el curs:  lectura d’un poema en veu alta com a tasca final d’una unitat dedicada a la poesia, entrevista a Ràdio Castelldefels explicant l’experiència, elaboració d’una presentació de l’any literari 2013…

  Un dia després, passejant per la ciutat, hem comprovat que hem trasmès l’emoció per la poesia més enllà de l’aula, ja que queden molt pocs versos per adoptar.

   

   

1 comentari

 1. Donant ales | la rebotiga

  08 oct. 13
  14:40 #

  […] Ara bé,  com que finalitzàvem el curs el 21 de març, vam decidir que també treballaríem el projecte per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. Els va entusiasmar la idea. Hi van participar de bon […]

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos