• 21 de març, Dia Mundial de la Poesia a Sant Celoni

  Escrit per l'01 d'abril del 2013 a les 16:36 a: Dia Mundial de la Poesia 2013

   

  El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per festejar-lo la poeta tortosina Zoraida Burgos ha escrit el poema Només la veu, que s’ha traduït del català a vint llengües més, les altres oficials a Catalunya i algunes d’escollides entre les que parlen els altres ciutadans del país.

  L’Oficina de Català de Sant Celoni i la Biblioteca l’Escorxador es van sumar a la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb l’organització d’una lectura de poemes, a què van assistir més de cinquanta persones.

  DSC03110

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  En el transcurs de l’activitat, la qual s’emmarca en els diversos actes que s’han fet  arreu,  es van adreçar unes paraules d’agraïment per la participació i alumnes dels Cursos de Català i usuaris de la Biblioteca van llegir el poema Només la veu en català i en la seva llengua materna – anglès, àrab, francès, hindi, italià, castellà, portuguès, romanès, rus i ucraïnès. També es van poder escoltar poemes d’autors de renom com Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu, Josep Carner, Joan Margarit, Pere Quart i el palestí Mahmud Darwich.

   

   

   

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos