• Alumnes de Bàsic 3 i Elemental 3 de Manlleu llegeixen poesia

  Escrit per el 02 d'abril del 2013 a les 12:26 a: Dia Mundial de la Poesia 2013

  DMP990x180

  El grup de l’Elemental 3 de l’Oficina de Català de Manlleu vam fer una activitat de classe el dia 21 de març per celebrar  el Dia Mundial de la Poesia. Tots els alumnes van buscar un poema escrit en català i el van portar a classe.  Es van llegir poemes de Joan Salvat Papasseit, Miquel Martí Pol, Josep Maria de Sagarra i Josep Planaspachs. Vam aturar-nos a explicar què podien suggerir alguns dels versos i també vam aprofundir en el significat d’algunes paraules. L’activitat va ser molt agradable i es van resoldre dubtes que en d’altres activitats de classe no solen sorgir.

  foto poesia Manlleu1

   

   

   

  Pel que fa al grup de Bàsic 3 de Manlleu,  també vam llegir  alguns poemes d’autors catalans. Clementina Arderiu, Joan Amades, Lola Casas, Joana Raspall, Salvador Espriu, Josep Maria Folch i Torres i Miquel Desclot.

   

  foto poesia Manlleu2

   

   

   

   

   

  Vam treballar paraules, expressions i conceptes com rodolí, embolicar la troca, parany, dol, marcir, ocell, jutgessa, esperança, desolada, follet, captivar, entre d’altres.

   

   

  foto poesia Manlleu3

   

   

   

   

  Una manera agradable de conèixer una mica més la nostra cultura i entrar en un àmbit més específic i concret pel que fa  al lèxic i a les expressions.

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos