• Alumnes, voluntaris i aprenents del CNL Montserrat llegeixen la poesia de Zoraida Burgos en diferents llengües

  Escrit per el 02 d'abril del 2013 a les 12:36 a: Dia Mundial de la Poesia 2013, General

  Una representació dels alumnes i dels participants en el programa de Voluntariat per la llengua del Bages, l’Anoia, la Cerdanya i el Berguedà han llegit el poema de Zoraida Burgos en diferents llengües.

  A Manresa Frank Hachi ha llegit el poema “Només la veu” en castellà, Maria Istratii en rus i Gina-Sonia Plopu en romanès en el marc d’un acte en què, a més, s’ha donat el tret de sortida de l’Any Espriu en aquesta ciutat amb la lectura dramatitzada d’una selecció de poemes de la Pell de Brau per part del grup de teatre els Carlins i l’acompanyament de flabiol i tamborí de Valentí Vilar.

  A més, un quartet de corda del Conservatori ha interpretat variacions del conegut tema “Happy Birthday”. Més de seixanta persones han pogut gaudir de l’acte que enguany s’ha fet a la Biblioteca Ateneu les Bases.

  A Berga s’ha llegit el poema en romanès, castellà i rus a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet. L’acte també ha comptat amb un recital de poesia sobre Els Fets de Fígols de 1932 a càrrec d’Anònim Teatre i dels Amics del Teatre de Cercs.

  A Igualada, a la Biblioteca Central, sis parelles lingüístiques han llegit poemes seleccionats prèviament per la parella.

  A Puigcerdà s’ha recitat el poema en urdú, romanès, àrab, català i castellà en un acte fet en col·laboració amb el grup de Recerca de la Cerdanya al Museu Cerdà.

  Complementàriament durant aquesta setmana als diversos cursos de català per a adults que s’imparteixen, s’ha llegit el poema “Només la veu” per commemorar el Dia Mundial de la Poesia i fer un reconeixement a la diversitat de llengües de l’alumnat.

  Foto Grup Igualada

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos