• El CNL Vallès Occidental 3 celebra el Dia Mundial de la Poesia amb diverses activitats

  Escrit per el 17 d'abril del 2013 a les 12:35 a: Dia Mundial de la Poesia 2013

  El 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, els serveis del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 van organitzar i participar en diverses activitats commemoratives.

  sardaA Sant Cugat, en el marc de l’acte de celebració del desè aniversari de Voluntariat per la llengua, alumnes i participants del programa van llegir el poema Només la veu, de Zoraida Burgos, en francès, romanès, mandarí, castellà i català amb l’acompanyament a piano d’una voluntària lingüística.

  A Cerdanyola va tenir un lloc un Cafè amb lletres molt especial on alguns alumnes van fer una lectura pública del poema de Zoraida Burgos en llengües com el rus, l’àrab, el quítxua i el portuguès, i també poesies de Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Marià Villangómez, ja que el 2013 és el centenari del seu naixement. En el mateix acte el poeta Miquel Desclot va presentar la seva darrera antologia poètica El domador de paraules.  També a Badia els alumnes van participar a la Primera marató de lectura popular de poesia on van llegir Només la veu en català, castellà, ucraïnès, rus, alemany, italià, romanès, anglès i francès.

  L’OC de Ripollet va organitzar el taller Poesia i paraules, a càrrec del poeta Carles Rebassa, on els alumnes van poder conèixer poetes catalans del segle XX com Brossa, Palau i Fabre, Blai Bonet, Maria Mercè Marçal, entre d’altres. I Barberà va preparar diferents activitats per a alumnes segons el nivell, com treballs de recerca d’informació sobre poetes com Espriu, Joana Raspall, Miquel Martí i Pol, etc. i lectures en veu alta de poesies en la seva llengua materna i en català.

  01304_poesia

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos