• Alumnes dels Cursos de Català per a Adults, participants al Voluntariat per la llengua i algunes persones del públic van llegir poemes de Joan Vinyoli i d’altres autors a Montmeló

  Escrit per el 25 de març del 2014 a les 14:45 a: General

   

   

  Dia Mundial Poesia 2014-03-21 005Divendres 21 de març, va tenir lloc la lectura de poemes que l’Oficina de Català de Montmeló i la Biblioteca La Grua de Montmeló van organitzar per sumar-se als nombrosos actes i lectures que es feien arreu del territori amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

  L’acte, que es va fer a la Biblioteca La Grua, davant de més de quaranta persones, es va dividir en tres blocs. En un primer moment, alumnes de l’elemental 2 van llegir en les seves llengües el poema escollit enguany Tan sols la paraula nua, de Monsterrat Abelló. Així, es va poder escoltar el poema en anglès, italià, francès, portuguès, alemany i romanès, a més de català i castellà.

  En segon lloc, alumnes i participants al Voluntariat per la llengua van llegir poemes de Joan Vinyoli i, seguidament, persones del públic van fer les lectures dels poemes que ells mateixos havien triat per celebrar aquest dia.

  Per acabar, es van presentar les noves parelles lingüístiques, amb les quals i juntament amb les que ja funcionen, s’enceta la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos