• Dia Mundial de la Poesia a Vic

  Escrit per el 26 de març del 2014 a les 13:46 a: Dia Mundial de la Poesia 2014

  logo poesia

  Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el passat dia 21 de març, al Teatre Atlàntida de Vic, es va presentar l’espectacle poètic Tal poema farà un any, a càrrec dels alumnes de 5è i 6è de les escoles de Vic.

  IMG_4981En el mateix acte, alumnes del SLC de Vic  van llegir en català i en la seva llengua materna – castellà, àrab, hindi, anglès, basc i portuguès- el poema “Tan sols la paraula nua” de Montserrat Abelló, escrit expressament per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. També vam poder escoltar el poema en lituà, gràcies a la traducció d’una alumna.

  L’acte, que es va fer en dues sessions i que va aplegar més de 400 alumnes dalt l’escenari, va reunir més de 800 persones i es va representar a la sala gran del teatre Atlàntida de Vic.
  L’organització de l’espectacle va anar a càrrec de la Biblioteca Joan Triadú de Vic i hi van col•laborar la Regidoria d’Ensenyament, el CNL d’Osona i els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat.

   

  DSC_1130 DSC_0090

  DSC_0077

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos