• Alumnes i participants en el VxL celebren el Dia Mundial de la Poesia a Vilafranca

  Escrit per el 23 d'abril del 2014 a les 10:02 a: Alumnat, CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, Dia Mundial de la Poesia 2014, General, poesia

  logo poesia

   

  El dia 21 de març, el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès es va afegir a la celebració del Dia Mundial de la Poesia que es va organitzar a Vilafranca del Penedès.

  L’acte va consistir en la lectura del poema “Tan sols la paraula nua”, de Montserrat Abelló, en diferents llengües. Van llegir el poema 11 persones, entre alumnes, voluntaris i aprenents, en 10 llengües: català, castellà, rus, àrab, anglès, amazic, búlgar, romanès, portuguès i hebreu.

  Finalment, hi va haver el recital musical i poètic Anamorfosi, a càrrec d’Anna Gual, poetessa, i Anaïs Vila, cantautora.

  El programa que emet ràdio Vilafranca Gamma Extra es va afegir a la celebració del Dia Mundial de la Poesia tot entrevistant els protagonistes de la celebració que l’entitat k poetika: eskamot kultural va organitzar a Vilafranca. Tres alumnes dels cursos de català de nivells bàsics van llegir davant els micròfons de la ràdio el poema “Tan sols la paraula nua” de Montserrat Abelló  en les seves llengües d’origen: amazic, romanès i búlgar.

  DMP_ràdio2 DMP_ràdio1

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos