• Dia Mundial de la Poesia a Sant Celoni

  Escrit per el 20 de març del 2015 a les 12:14 a: Dia Mundial de la Poesia 2015

   

  Lectura del poema de Jaume Pont, que publica la Institució de les Lletres Catalanes i Clubs UNESCO en diversos idiomes.

  sant celoni

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  L’Oficina de Català de Sant Celoni i la Biblioteca l’Escorxador es van sumar a la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb l’organització d’una lectura de poemes, en què hi van assistir una seixantena de persones.

  En el transcurs de l’activitat, la qual s’emmarca en els diversos actes que s’han fet arreu,  es van adreçar unes paraules d’agraïment per la participació i, alumnes dels Cursos de Català i usuaris de la Biblioteca van llegir el poema Illa escrita en català i en la seva llengua materna – anglès, àrab, castellà, eusquera, francès, gallec, romanès, rus i urdú.

  A més a més, es van llegir poemes d’autors de renom com Joan Salvat-Papasseit, Joan Margarit, Joan Barril, Vicent Andrés Estellés, Màrius Torres i Miquel Martí i Pol o no tan coneguts com Juan Luis Domínguez i Rosa Leveroni.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos