• Dia Mundial de la Poesia a Cervera

  Escrit per el 23 de març del 2015 a les 14:05 a: Dia Mundial de la Poesia 2015, General

  El dia 20 de març, a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera, es va celebrar l’acte del Dia Mundial de la Poesia amb una lectura de poemes en diverses llengües que van organtizar el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el SCC de la Segarra, la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra i la Biblioteca Comarcal Josep Finestres.

  El president del Consell Comarcal de la Segarra, Sr. Adrià Marquilles, i el regidor de Cultura, Sr. Marc Holgado, van donar la benvinguda a més d’una cinquantena d’assistents i van obrir la lectura amb Joan Margarit i Pablo Neruda.

  És un acte divers i enriquidor tant pel que fa a la procedència de les persones que hi participen (els alumnes que assisteixen a les classes de català a l’Aula de Llengua, els del Centre Espígol de Cervera, els de l’Escola de Formació d’Adults Josep Comorera i ciutadans que decideixen llegir de manera espontània) com pel que fa a les llengües (català, castellà, francès, anglès…).

  Cervera

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos