• Dia Mundial de la Poesia a la Garriga

  Escrit per el 23 de març del 2015 a les 16:05 a: General

  Els alumnes de català van celebrar el Dia Mundial de la Poesia divendres, 20 de març a les 19.30 h, a can Raspall, juntament amb Òmnium Cultural.

   

  10532760_937512736307041_3095518211953041222_nhola

  Divendres, avançant-nos un dia, es va commemorar el Dia Mundial de la Poesia en un acte molt especial on alguns alumnes de català de la Garriga llegiren un poema en la seva llengua materna i tot seguit un altre en català.

   

  Els alumnes, després d’uns dies d’assaig per treballar millor els poemes, van poder veure l’emoció que transmeteren al públic a l’hora de recitar poemes en la seva llengua: l’àrab, el guaraní, l’aragonès, el polonès, el castellà, l’alemany i el gallec. A més, després s’atreviren a llegir un poema en català en honor a alguna de les poetesses que porten nom els carrers de al Garriga, com són Guida Alzina, Joana Raspall i Núria Albó.

  Fou un acte que deixà molt bon gust de boca als assistents tant per l’espai, la casa modernista can Raspall, com per l’èmfasi que hi posaren els alumnes en el moment de les lectures. Una manera més, d’engrescar-nos a llegir poesia i viure-la.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos