• Dia Mundial de la Poesia a Montmeló

  Escrit per el 23 de març del 2015 a les 16:53 a: General

  Dijous, 19 de març,a les 20 h, l’Oficina de Català, juntament amb la biblioteca de Montmeló es van avançar al Dia Mundial de la Poesia i van fer un acte literari amè, emotiu i divertit, després de presentar la 21 a edició del voluntariatper la llengua a Montmeló.

   

  11062716_425059774326754_3988010028737260744_ndede

   

   

   

   

   

   

  A l’acte van assistir alguns aprenents i voluntaris per presentar la nova edició del Vluntariat; val a dir que es féu una crida per engrescar més voluntaris lingüístics a fi d’aparellar aprenents que encarna no han pogut començar a practicar la llengua. A més, alguns voluntaris van aprofitar per poder llegir el seu poema.

  Va ser un acte molt participatiu perquè un cop vam presentar la vintena de parelles que representen el Voluntariat per la llengua a Montmeló, la gent es preparà per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

  Enguany el poema triat era de Jaume Pont, Illa escrita, i fou llegit en nou llengües diferents: català, castellà, francès, italià, romanès (el qual fou llegit per una alumna del curs de català), alemany, anglès, wòlof i mandinga.

  A continuació alguns dels assistents llegiren el poema que havien triat i assajat per presentar-lo a l’acte. Una sessió molt emotiva perquè hi havia assistents que estan aprenent català, altres recitaven en record d’algun parent que ja no hi és, gent que recordava la infantesa…

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos