• Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

  Escrit per el 24 de març del 2015 a les 9:08 a: Dia Mundial de la Poesia 2015

  El dia 20 de març a 2/4 de 7 de la tarda, es va dur a terme un acte a la Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. En primer lloc, la responsable del Servei Comarcal de Català de les Garrigues va llegir el manifest de la directora general de la UNESCO, Irina Bokova; tot seguit, antics alumnes del Servei de Català i usuaris de la Biblioteca van llegir el poema Illa escrita, de Jaume Pont, en 13 llengües.

  Seguidament, l’escriptor Francesc Pané va presentar el llibre de poemes Tan sols una ombra, del poeta Jesús Maria Villafranca, que també va dirigir unes paraules al públic, una vuitantena de persones. A continuació, membres del Grup de Teatre Nissaga van recitar poemes d’aquest llibre.

  L’acte va acabar amb una degustació de pa amb oli i sucre i una copa de cava, com a activitat inclosa dins del projecte comarcal Biblioli. Tota la vetllada, a més a més, va estar amenitzada amb actuacions musicals a càrrec d’alumnes de l’Escola Comarcal de Música.

  Borges

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos