• Dia Mundial de la Poesia a Vic

  Escrit per el 25 de març del 2015 a les 11:59 a: Dia Mundial de la Poesia 2015, General

  dia_mundial_poesia_2014

  Per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, el Servei Local de Català de Vic va participar en l’espectacle poètic L’Escola mola, creat per TeatrArt, que es va presentar al Teatre Atlàntida de Vic, divendres 20 de març , a les 18.00 h i  a les 20.30 h.

  Aquest espectacle es basa en la teatralització dels poemes que han treballat els alumnes de Cicle superior de totes les escoles de Vic (Andersen, Escorial, Guillem de Mont-rodon, Pare Coll, Sagrat Cor, Salarich, Sant Miquel dels Sants, Santa Caterina de Siena, Sentfores, La Sínia i Vic Centre), durant les sessions dels Tallers de poesia, que per segon any consecutiu,  s’han dut a terme a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

  SONY DSCEn el mateix acte, alumnes del SLC de Vic, després d’uns dies d’assaig, van recitar en català, castellà, àrab, anglès, wólof, castellà i quítxua el poema Illa escrita de Jaume Pont, escrit expressament per commemorar aquest dia.

  L’acte, que es va fer en dues sessions i que va aplegar més de 400 alumnes dalt l’escenari, va ser seguit per unes 800 persones i es va representar a la sala gran del teatre Atlàntida de Vic.
  L’organització d’aquest espectacle va anar a càrrec de la Biblioteca Joan Triadú de Vic i hi van col•laborar la Regidoria d’Ensenyament, el CNL d’Osona i els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat.

  DSC_0017

  11088262_789703361113544_4539660686519230565_n

  DSC_0029

   

  DSC_0032

   

  DSC_0030

  DSC_0026

   

   

   

   

   

   

   

  DSC_0024

   

  DSC_0022

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos