• Dia Mundial de la Poesia al CNL Eramprunyà

  Escrit per el 25 de març del 2015 a les 12:05 a: Dia Mundial de la Poesia 2015

  El SLC de Castelldefels ha commemorat el Dia Mundial de la Poesia demanant la participació de cada un dels grups d’alumnes. D’entrada, a petició del professorat els alumnes van portar poemes que els agradaria compartir amb els altres companys. Es van llegir a l’aula i se’n van triar per gravar-ne la lectura. La novetat és que les diferents mostres es van anar publicant en la pàgina de Facebook i en el perfil corporatiu a Twitter.

  També s’han previst dos actes per celebrar el Dia Mundial del Teatre. D’una banda, el grup d’Elemental 2 del SLC de Gavà ha preparat una lectura dramatizada de Delicades. De l’altra, alumnes del SLC de Castelldefels assistiran a la representació de MARILULA al Teatre Plaza.

  tuit Delicades

   

  tuitMARILULA

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos