• Martorell celebra el Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 26 de març del 2015 a les 14:56 a: General

  Martorell

  Dijous 19 de març, Martorell  celebrà, avançant-se en dos dies a la celebració oficial proclamada per la Unesco, el Dia Mundial de la Poesia.

  La iniciativa, promoguda per la Regidoria de Cultura i organitzada per l’equip del programa Martorelletres de Ràdio Martorell,  en el qual participa el Servei Local de Català de Martorell amb la secció Flaixos de llengua, fou tot un èxit.

  Aquesta festa en homenatge a la paraula i a les lletres tingué lloc a la sala d’exposicions del Centre Cultural i fou conduïda per Josep Díaz, presentador i director de Martorelletres, i per Ariadna Armero, tècnica del Servei Local de Català de Martorell del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Durant la vetllada, que reuní algunes de les veus poètiques martorellenques més representatives, es llegiren i recitaren diversos poemes, entre els quals destaca Illa escrita, de Jaume Pont, l’autor i el poema triats per la Institució de les Lletres Catalanes  com a emblema de la celebració d’enguany.

  Tot plegat posà de manifest la implicació i la participació d’un poble que té en el llenguatge poètic una de les seves més clares manifestacions.

  Visca els Premis Vila de Martorell!

  Visca la Poesia!

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos