• Els alumnes del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf celebren el Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 08 d'abril del 2015 a les 9:26 a: CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, Dia Mundial de la Poesia 2015

  El dia 21 de març, el CNL de l’Alt Penedès i el Garraf es va afegir als actes de celebració del Dia Mundial de la Poesia que es van dia_mundial_lateralorganitzar a tot Catalunya, fent activitats als cursos relacionades amb la poesia.

  Celebració a les aules

  En els cursos dels nivells bàsics i elementals, els alumnes van llegir el poema triat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per commemorar el dia, “Illa escrita”, de Jaume Pont, en les seves llengües maternes, ja que a les aules hi ha parlants de més de deu llengües diferents: àrab, rus, ucraïnès, portuguès, castellà, romanès, wòlof, urdú, quítxua, amazig… També es va demanar als alumnes que llegissin altres poemes en les seves llengües o poemes d’autors del seu país traduïts al català.

  ImatgeglobalEn els altres cursos de nivell intermedi i suficiència, de Vilafranca del Penedès i de Vilanova i la Geltrú, es van preparar activitats didàctiques relacionades amb la poesia (a partir del poema visual “Dòmino”, de Joan Brossa, o “Si em feu dir la cosa”, de Joana Raspall) i es va demanar als alumnes que s’animessin a escriure algun poema. En aquesta presentació en trobareu alguns.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos