• La delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona celebra el Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 08 d'abril del 2015 a les 8:23 a: Dia Mundial de la Poesia 2015

  e_trobada_soniamoll_editora_128_13321_1 Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Poesia, dimecres passat 18 de març la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona es va sumar a la   celebració amb la trobada que es va fer amb la poeta Sònia Moll a la Biblioteca La Sagrera – Marina Clotet.

  A partir de la lectura d’un fragment de prosa poètica del llibre Creixen malgrat tot les tulipes es va iniciar un diàleg entre l’autora i el grup d’Intermedi 3 de la delegació que va participar en l’activitat. La tertúlia va començar parlant de la creació literària i dels recursos que utilitza per vèncer el pànic a la pàgina en blanc i es van anar succeint preguntes relacionades amb els referents literaris que apareixen al llibre, amb la simbologia dels elements que es repeteixen en alguns dels fragments de prosa poètica, i amb el significat del terme ‘autobiografia’ aplicat a aquesta obra en concret , entre d’altres qüestions.

  La trobada va acabar amb la signatura d’exemplars per part de l’autora.

  Escrit per Judit Riart del CNL de Sant Andreu

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos