• La delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona celebra el Dia Mundial de la Poesia amb un esmorzar poètic

  Escrit per el 08 d'abril del 2015 a les 8:09 a: Dia Mundial de la Poesia 2015

  La poesia dels alumnes dels cursos de català, de dos grups poètics, dels participants del Club de lectura del CNL de Barcelona a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé i del públic espontani, que es va animar a llegir poemes, va omplir de sonoritat la Delegació d’Horta-Guinardó dimarts passat. L’esmorzar poètic va comptar amb la intervenció delicada de la cantautora, Àngels Vilaplana, que va cantar cançons de Joan Amèric, Joan Manel Serrat, Blaumut i Bikimel.

  P1030718

  A mitja lectura poètica, es van repartir croissants i xocolata, gentilesa del Xiringuito.aigua, ubicat al parc dels jardins del príncep de Girona, on inicialment s’havia de celebrar l’acte.

  Gairebé dues hores de lectures en català, castellà i francès no van frenar els assistents a continuar recitant després d’haver llegit totes les lectures pautades. Aquest cas va ser el de Julia González, que en record del seu avi, va voler fer un exercici de memòria i va recitar un poema ben llarg. Rialles, aplaudiments i, fins i tot, algun apuntador entre el públic -ajudat del mòbil, això sí!- van bastir de complicitat aquesta anècdota.

  Per acabar aquesta festa passada per aigua, però no aigualida, els participants es van fer una foto de família al Xiringuito.aigua, amb el qual la delegació té signat un acord i, a més, col·labora en el programa del Voluntariat per la llengua com a establiment col·laborador.

  Fotos de l’esmorzar poètic

  Escrit per Sandra Casamitjana del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos