• Dia Mundial de la Poesia a Sant Celoni

  Escrit per el 31 de març del 2016 a les 10:42 a: CNL del Vallès Oriental, Dia Mundial de la Poesia 2016, Oficina de Català de Sant Celoni

  Lectura del poema d’Olga Xirinacs, que publica la Institució de les Lletres Catalanes i Clubs UNESCO en diversos idiomes.

  muntatge

  L’Oficina de Català de Sant Celoni i la Biblioteca l’Escorxador es van sumar, dimarts 15 de març, a la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb l’organització d’una lectura de poemes, en què hi van assistir una cinquantena de persones.

   

  En el transcurs de l’activitat, la qual s’emmarca en els diversos actes que s’han fet arreu,  es van adreçar unes paraules d’agraïment per la participació i, alumnes dels Cursos de Català, participants del Voluntariat per la llengua i usuaris de la Biblioteca van llegir el poema Preneu les roses en català i en la seva llengua materna – anglès, àrab, castellà, eusquera, francès, italià, romanès i ucraïnès.

   

  A més a més, es van llegir poemes d’autors de renom com Joan Maragall, Pere Quart, Joan Margarit, Joan Vinyoli, Casaldàliga i Manuel Alcántara o no tan coneguts com Mayte Martín, Maram Al-Marsi (poetessa siriana), Mihai Eminescu, Vahan Teryan i en català, castellà, armeni, romanès i rus.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos