• A les Franqueses, va de llibres

  Escrit per l'01 d'abril del 2016 a les 11:35 a: CNL del Vallès Oriental, Dia Mundial de la Poesia 2016, Les Fraqueses del Vallès, Sant Jordi

  Els alumnes del curs de l’elemental 3 de les Franqueses del Vallès van celebrar el Dia Mundial a la Poesia amb una lectura individualitzada de poemes dijous 17 de    març.

  Els alumnes van triar un poema d’una selecció de llibres de poesia que va portar el professor i van llegir-lo als companys. Cadascú va endur-se el llibre a casa amb la consigna que el dia 21 de març, Dia Mundial a la Poesia, l’havien de llegir en veu alta.

  foto Bellavista dia poesia1

   

  Per altra banda, sota el lema “Sant Jordi és tot l’any”, vam aprofitar la selecció literària que vam muntar a l’aula del Centre d’Adults de Bellavista perquè els aprenents triessin un llibre per llegir per Sant Jordi. Els alumnes van triar i remenar, van llegir els arguments i van xerrar una estona sobre les preferències literàries

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos