• Acte del Dia Mundial de la Poesia a Cervera

  Escrit per el 07 d'abril del 2016 a les 13:10 a: Dia Mundial de la Poesia 2016, General

  El dia 21 de març, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes Francesc Buireu de Cervera, va tenir lloc la celebració del Dia Mundial de la Poesia.
  El SCC de la Segarra i el Centre Municipal de Cultura, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra, van organitzar aquest acte, que va comptar amb el suport institucional dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida.

  5d78aa6cb1e9fcf6594ebbf71144713f
  Enguany, a més de la lectura de poemes en diverses llengües a càrrec d’alumnes dels cursos de català que organitza el CPNL, alumnes del centre L’Espígol, joves de l’escola de teatre La Caserna i altres ciutadans, es va recordar el poeta Jaume Ferran amb una lectura musicada d’alguns dels seus poemes.

  Alguns mitjans de comunicació com els diaris Segre i La Veu de la Segarra es van fer ressò de l’esdeveniment.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos