• Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Balaguer

  Escrit per el 07 d'abril del 2016 a les 13:27 a: Dia Mundial de la Poesia 2016, General

  El dia 21 de març a les 19.00 hores Balaguer va celebrar el Dia Mundial de la Poesia al Casal Cívic de la ciutat. Aquest any s’ha volgut donar un caire diferent a la celebració en què s’ha fet un reconeixement als poetes locals i s’hi ha presentat l’obra del poeta Francesc Culleré. El seu últim llibre de poemes, Marius Torres, més enllà del demà, ha estat guanyador del X Premi de Poesia Joan Perucho Vila d’Ascó 2015.

  Abans de començar l’acte, però, es va fer un minut de silenci en record a les víctimes de l’accident de trànsit de Freginals. Seguidament, es va fer la lectura del poema “Preneu les roses” d’Olga Xirinacs, en romanès i català, i la presentació del llibre de Marius Torres, més enllà del demà en la qual han participat l’autor, Francesc Culleré; l’editor, Jordi Fernando; l’autor del pròleg, Jordi Pàmias, i l’autora de l’epíleg, Margarida Prats.  A més els assistents van  gaudir d’un recital dels temes del disc Així t’escau la melangia de Meritxell Gené, dedicat també a Màrius Torres.Balaguer

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos