• Celebració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

  Escrit per el 07 d'abril del 2016 a les 13:13 a: Dia Mundial de la Poesia 2016

  Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques, en primer lloc la responsable del Servei Comarcal de Català de les Garrigues va llegir el manifest de la directora general de la UNESCO. Seguidament, usuaris de la Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart i alumnes dels cursos de català van llegir el poema Prenem les roses, d’Olga Xirinacs, en dotze llengües diferents (català, aranès, castellà, alemany, anglès, àrab, euskera, gallec, italià, romanès, francès i rus).
  A continuació, es va dur a terme un homenatge al poeta local Carles Mas en el centenari del seu naixement. Familiars de l’escriptor i membres del grup de teatre Nissaga van recitar poemes d’aquest autor borgenc. Així mateix, alumnes de l’Escola de Música de les Garrigues van amenitzar l’acte amb algunes interpretacions musicals.
  La Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart va organitzar l’acte, que es va dur a terme a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques. Va comptar amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de l’Escola de Música de les Garrigues, el Servei Comarcal de Català de les Garrigues, el Grup de Teatre Nissaga, la revista Terrall i l’associació Amics del Terrall. Hi van assistir 103 persones.

  Dia Mundial de la Poesia Les Borges Blanques

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos