• Celebració Dia Mundial de la Poesia a Tàrrega

  Escrit per el 07 d'abril del 2016 a les 13:55 a: Dia Mundial de la Poesia 2016

  Els alumnes dels cursos de l’Aula de Llengua de Tàrrega del Consorci per a la Normalització Lingüística van celebrar el Dia Mundial de la Poesia, el dia 30 de març, en un acte molt participatiu, al Casal de la Gent Gran de Tàrrega. Voluntaris i usuaris del Casal també es van sumar a la lectura de poemes en un acte obert al públic.
  Els participants van llegir el poema “Preneu les roses”, d’Olga Xirinacs,  en català, castellà, francès, quítxua i àrab, i van continuar llegint els seus poemes preferits de Narcís Comadira, Màrius Torres, Joan Margarit , Pedro Villaroel…, en català, en anglès, francès i wòlof.
  Tàrrega

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

#dmp_cpnl acolliment alumnat Badia del Vallès bàsic CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 Di Mundial de la Poesia 2017 dmp Ebre elemental escriptura creativa Espriu haikus intermedi Joan Brossa Joan Maragall Joan Vinyoli lectura Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Olga Xirinachs Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos