• MONTBLANC CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA

  Escrit per el 08 d'abril del 2016 a les 7:58 a: General

  Montblanc3La Biblioteca Conangla i Fontanilles va celebrar el dia Mundial de la Poesia amb una lectura pública del poema “Preneu les roses” d’Olga Xirinacs en diferents llengües, el passat dia 21 de març a la tarda.

  A l’acte, entre d’altres, hi van participar dues antigues alumnes del curs de nivell Bàsic 1 que es va fer en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. A part, també van llegir el poema usuaris de la biblioteca i representants l’associació literària l’Escarritx.

  Aquest acte s’ha fet en col·laboració amb la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles i amb el Servei Comarcal de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana.

  Montblanc1Montblanc2

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos