• Al SLC de Vic participem en l’espectacle “On viuen els llibres?” per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

  Escrit per el 12 d'abril del 2016 a les 13:22 a: CNL d'oSONA

  poesia 2016El dia 17 de març de 2016, alumnes del SLC de Vic van participar en la lectura del poema “Preneu les roses”, d’Olga Xirinacs, pensat expressament per celebrar el Dia Mundial de la Poesia d’enguany.

  Els alumnes Rosario Palermo (italià), John Buceto (anglès), Genoveva Bolohan i Raluca Constantin (romaneses), Biel Barnils (català), Akashpreet Sigh i Mandeep Kaura (hindis), Manuel Pardo (asturià) i Toni Oliver (català) van llegir el poema en les respectives llengües a l’inici de l’espectacle organitzat per la Biblioteca Joan Triadú de Vic, que duia per nom On viuen els llibres?

  Dia mundial Poesia Vic març2016

   

   

   

   

   

   

  dia Poesia Vic 2 2016En el marc del Dia Mundial de la Poesia, aquest espectacle va posar en escena a l’Atlàntida de Vic, el resultat de les sessions dels tallers de poesia que onze escoles de primària de la ciutat han dut a terme. Aquests tallers de poesia tenen l’objectiu d’apropar la poesia als alumnes de cinquè i sisè de primària de manera lúdica.

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos