• Dia Mundial de la Poesia al Vendrell

  Escrit per el 12 d'abril del 2016 a les 9:34 a: General

  ELvendrell poesia

  Es va celebrar a la Biblioteca ‘Terra Baixa’

  Els alumnes i voluntaris dels cursos de català del Vendrell van llegir el poema ‘Preneu les roses’ d’Olga Xirinacs en diverses llengües: català (Eva Fernández), romanès (Razvan Brencea), portuguès (Joana Mimo), anglès (Amalia Arroyo), àrab (Asmaa el Berjiji), gallec (Leonor González), amazic (Hafid Akalai), xinès (Ruiqiung Pan), castellà (Raquel Rendon), italià (Gaetano Portaro), rus (Ana Guseva), francès (Cristina Martella) i tagàlog (Nannete Nograles). Les traduccions del portuguès i del tagàlog les van fer les mateixes alumnes.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos