• Viu la Poesia! El Dia Mundial de la Poesia al CNL de Barcelona

  Escrit per el 23 de març del 2017 a les 13:09 a: Dia Mundial de la Poesia 2017

  Per commemorar aquesta diada aquest any 2017, al CNL de Barcelona s’ha apostat per celebrar la festa de la poesia amb dos dies plens d’activitats per tal de fomentar el gust per la poesia entre el nostre alumnat i els usuaris del Centre.

  Aquestes són les activitats que s’han fet entre el 21 i el 22 de març:

  •  POESIA EN VIU: Espais públics on els alumnes del CNL de Barcelona van llegir els seus poemes preferits en l’idioma que van voler.
   • De 9.30 a 10.30 h, d’11.30 a 12.30 h, de 16 a 17 h, de 18.30 a 19,30 h
   • Espai Avinyó – Llengua i Cultura (pati de carruatges), al c. d’Avinyó, 52
  • RECITAL AMB EL POETA XAVIER GIOL
   • De 10.30 a 11.30 h
   • Espai Avinyó – Llengua i Cultura (sala polivalent), al c. d’Avinyó, 52.
  • ”EL MÓN POÈTIC DEL PORT I LES GAVINES”. RUTA POÈTICA:  Passeig pel Moll de la Fusta de la mà dels versos de diferents poetes als quals el port i tot el que l’envolta va deixar i ha deixat una petjada important.
   • De 17 a 18 h
   • Lloc de sortida: Espai Avinyó – Llengua i Cultura, al c. d’Avinyó, 52.
  • GASTROPOESIA, LA POÈTICA A TAULA: Jordi Beumala (dinamitzador gastronòmic) i Joan Vigó (poeta) van oferir una aproximació a aquesta tradició que ha marcat el tarannà mediterrani al llarg dels segles.
   • De 19,30 a 20,30 h
   • Espai Avinyó – Llengua i Cultura (sala polivalent), al c. d’Avinyó, 52.
  • HOMENATGE A JOSEP PALAU I FABRE. CENT ANYS DEL SEU NAIXEMENT: Carles Jordà, professor del CNL de Barcelona, va recitar  una selecció de textos de Josep Palau i Fabre en aquest homenatge al poeta en el centenari del seu naixement.
   • De 19 a 20 h
   • Espai Avinyó – Llengua i Cultura (sala polivalent), al carrer d’Avinyó, 52.

  Altres propostes

  • DEL MUR A LA XARXA. POESIA 2.0: Durant els dos dies de celebració del Dia Mundial de la Poesia hem convidat  els alumnes a crear el seu propi poema a partir d’un vers que els hem proposat. L’han hagut d’escriure en un mur de pissarra i un cop  acabat els hem convidat a publicar-lo a les xarxes socials amb les etiquetes #DMP17 i #CNLpoesia i fent menció del @CNLBarcelona.
   • Dimarts 21 i dimecres 22 de març durant tot el dia
   • Espai Avinyó – Llengua i Cultura (vestíbul), al carrer d’Avinyó, 52.

   

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Caterina Albert: http://quanarribalainspiracio. blogspot.com.es
 • FRANCESCA BLANCH: Un entorn natural…el millor lloc on recitar les teves poesies.
 • M.Mercè Alsina: Va ser una festa molt maca. Molt bé, per els alumnes que van participar amb els poemes.
 • manel casals: No vaig poder estar a tot l’acte pero la part que hi vaig estar molt be.Desprès em van dir que va...
 • Rocio Giraldo Duran: Hola, m´agradat molt el comentari que a fet la lourdes de la clase d`ultim día d´avan de les...

Núvol d'etiquetes

acolliment alumnat Ausiàs March Badia del Vallès CNL d'Osona CNL de l'Hospitalet CNL de Lleida CNL Roses CNL Vallès Occidental 3 concurs Dia Mundial de la Poesia Dia Mundial de la Poesia 2018 dmp Ebre elemental escriptura creativa haikus Joan Brossa Joan Maragall Joan Salvat Papasseit Joan Vinyoli lectura Maria Mercè Marçal Miquel Martí i Pol Montserrat Abelló Màrius Torres Narcís Comadira Pere Quart poema poemes poesia recital Ripollet Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat Sant Jordi Sant Pere de Ribes SLC de Castelldefels SLC de Gavà suficiència tertúlia Vicent Andrés Estellés Voluntariat per la llengua VxL Zoraida Burgos